Slider

Comunicat de presa iunie 2019

Airpack srl, in calitate de proprietar al Jiffy Packaging, TAP Telion si Airpack, companii de-a lungul Europei a incheiat astazi vanzarea pachetului majoritar de actiuni catre firma Abriso NV din Belgia.

Cu ce ne ocupăm?

Jiffy Packaging S.A., care până nu demult avea denumirea de Pregis Company., și-a început activitatea pe piața de ambalaje din Romania în anul 1996.
Pe parcursul acestor ani societatea a devenit o firmă mare de producție. La momentul de față este un unul dintre marii producători de spumă de polietilenă și folie cu bule din Europa.

Echipa noastră

Echipa firmei noastre este formată din specialiști cu experiență vastă și cu vechime în domeniul ambalajelor precum și din oameni pasionați. Tot timpul tindem către acoperirea cât mai bună a necesităților clienților noștri în domeniul ambalajelor de protecție și protejării produsului, iar reprezentanții noștri comerciali sunt gata să vă ajute și să vă consilieze în orice colț din Polonia și Europa.

Tradiția îndelungată a concernului care își concentrează toate forțele și mijloacele sale pe domeniul  ambalajelor are o influență directă asupra extinderii permanente a gamei produselor noastre și serviciilor prestate precum și  asupra creșterii permanente a calității lor. Dovada sunt certificatele acordate: Certificatele de Calitate ISO 9001:2000 și 14001:2004.